Voorbeschouwing VVA Achterberg – vv. ’t Vliegdorp

18-09-2020

Zaterdag 19 september a.s. start het 1ste elftal de competitie met een thuiswedstrijd tegen vv. ’t Vliegdorp uit Soesterberg.

Na een lange voorbereiding met veel trainingen, oefenwedstrijden en bekerwedstrijden moet het 1ste elftal klaar zijn om een goede start te maken in het nieuwe seizoen.

VVA Achterberg kon zich vorige week helaas niet plaatsen voor de volgende bekerronde, omdat het een smadelijke nederlaag leed tegen EDO uit Utrecht. De bezoekers waren zeer effectief met het benutten van de kansen, terwijl VVA verdedigend wat steekjes liet vallen en in aanvallend opzicht er teveel kansen nodig waren om tot scoren te komen.

Ook vv. ’t Vliegdorp kon zich niet plaatsen voor de volgende bekerronde, hoewel 2 wedstrijden in de bekercompetitie gewonnen werden. vv. ’t Vliegdorp komt al een aantal jaren uit in de 4de klasse, maar heeft echter geen rol van betekenis kunnen spelen en eindigde meestal in de onderste regionen. 7 Jaar geleden speelde vv. ’t Vliegdorp nog 2de klasse, maar is dus de afgelopen jaren een beetje afgegleden. Dit seizoen met een nieuwe trainer (René Ribberink, oud-trainer van o.a. Eemboys en SEC) en een aantal nieuwe spelers kan er zomaar een kentering ingezet worden en zullen de Soesterbergers proberen hun huid duur te verkopen en met een goed resultaat willen vertrekken uit Achterberg.

In de wedstrijdselectie van VVA Achterberg ontbreken: Dwight Keeldar (werk), Patrick van der Laan (afwezig) en Kevin van Offeren (schorsing).

De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. J. Evenwel.

De aanvang van de wedstrijd is 14.30 uur. Wij verzoeken de toeschouwers vriendelijk om de Corona-richtlijnen op te volgen en de looproutes aan te houden die aangeduid zijn.