Kaboutervoetbal weer van start!

27-01-2020

We gaan weer starten met Kaboutervoetbal bij VVA Achterberg! Zaterdag 1 februari staat de eerste training van het nieuwe jaar weer op de agenda. We hebben al een aantal kabouters die staan te trappelen om aan de slag te gaan maar we zijn ook zeker nog op zoek naar nieuwe “talentjes” iedereen is welkom. We starten deze eerste training om 09.30 uur.

kabouters

Kaboutervoetbal is bestemd voor kinderen van 4 t/m 6 jaar. Zij zijn nog niet speelgerechtigd om bij de KNVB wedstrijden te voetballen, maar kunnen bij onze vereniging terecht om leuke en gerichte trainingen te volgen welke passen bij hun leeftijdscategorie.

training kabouters

De beginnende kneepjes van het voetbalspel zullen stap voor stap worden bijgebracht. Niet alleen spelenderwijs leren omgaan met de bal, maar ook goed omgaan met elkaar, zoals dat in een teamsport hoort.

Respect voor elkaar en de tegenstander. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk: Plezier hebben in het spelletje!

Inschrijven en contributie
Inschrijven kan vanaf 4 jaar. De contributie voor de kabouters is geheel gratis. Een seizoen voor de kabouters loopt van september t/m mei. Voor aanmelden of extra informatie betreffende het kaboutervoetbal kan contact worden opgenomen met: Johan van der Voort 06-46204954 of johanv78@ziggo.nl

training Kabouters

Trainingen
De trainingen van de kabouters zijn gebaseerd op diversiteit en het aanleren op een manier die binnen de belevingswereld ligt van die van de kinderen.

De trainingen zijn op zaterdagochtend, van 09.30 tot 10.30 uur. De locatie is op ons mooie VOC Court (veld naast de kantine) van Sportpark de Meent in Achterberg.

Wilt u meer weten, bel of mail gerust. Wij heten u van harte welkom.

Met vriendelijke groeten,

Jeugdcommissie VVA Achterberg

Meer nieuws Overzicht