Wij zoeken een kantinebeheerder m/v

04-06-2024

VVA Achterberg is op zoek naar een kantinebeheerder. Onze huidige kantinebeheerder stopt helaas wegens drukke zakelijke werkzaamheden.

Word jij blij van plannen, regelen, inkoop en mensen aansturen? Dan is deze functie misschien wel iets voor jou! Voor onze sportkantine zijn wij op zoek naar iemand die graag de touwtjes in handen neemt. Je krijgt veel vrijheid voor wat betreft de invulling van deze taak, waarbij ondernemerschap heel goed van pas komt. Wij vinden het belangrijk dat onze voetbalvereniging helemaal van deze tijd is. Dat iedereen zich er thuis voelt en dat VVA zowel als club, als sportaccommodatie, maar ook als kantine voldoet aan ieders verwachtingen.

Heb je ervaring in de horeca dan is dat mooi meegenomen. Verder zoeken we iemand die klantvriendelijk en gastvrij is, oplossingsgericht en dienstverlenend ingesteld is, goed kan samenwerken en verantwoordelijkheidsgevoel heeft.

Is deze job je op het lijf geschreven of wil je aanvullende informatie, neem dan contact op met voorzitter Adri van der Laan (tel. of whatsapp 06-5150944 / mail: voorzitter@vva-achterberg.nl).

Wij zien jouw reactie met veel plezier tegemoet.