VVA gaat op bezoek bij FC Breukelen.

17-11-2023

Zaterdag 18 november ’23 gaat VVA op bezoek bij FC Breukelen. Na het 3-3 gelijkspel tegen Veensche Boys en de 1-0 overwinning op vv. Maarssen gaat VVA proberen om de goede reeks voort te zetten en met een goed resultaat richting Achterberg terug te keren.

FC Breukelen degradeerde in het seizoen 21/22 uit de 1e klasse en wil graag weer terug naar die 1e klasse. Afgelopen seizoen plaatste het zich voor de nacompetitie voor promotie naar de 1e klasse, maar werd het in de halve finale uitgeschakeld door Jong Holland en speelt het dus dit seizoen wederom in de 2e klasse. FC Breukelen heeft de afgelopen 10 seizoenen steevast geacteerd op 1e klasse niveau met af toe een uitstapje naar de Hoofdklasse.

De start van FC Breukelen in de huidige competitie was matig, want na 5 wedstrijden waren er slechts 2 punten vergaard. In de laatste 2 wedstrijden was er een 0-0 gelijkspel tegen sv. Nieuw Utrecht en vorige week werd er met 1-0 gewonnen bij titelkandidaat Veensche Boys. Het lijkt er dus op, dat trainer Michael van den Berg de juiste tactiek heeft gevonden om FC Breukelen aan de praat te krijgen en ze zullen zeker een goed vervolg willen geven aan de opwaartse lijn. FC Breukelen bezet op dit met 6 punten uit 7 wedstrijden de 11e plaats op de ranglijst.

VVA behaalde uit de laatste 2 wedstrijden eveneens 4 punten. Tegen Veensche Boys kreeg het wellicht iets te weinig en vorige week tegen vv. Maarsen iets teveel, maar het waren 2 prima wedstrijden van de rood/blauwen. Er wordt veel strijd en energie in de wedstrijd geleverd en er worden veel kansen gecreëerd. VVA bezet momenteel de 7e plek op de ranglijst met 10 punten uit 7 wedstrijden. Tot aan de winterstop zijn er nog 4 wedstrijden te spelen en zijn er volop kansen om nog een aantal plaatsen te stijgen en aansluiting te krijgen met de top 5, maar dan moet er in Breukelen wel een goed resultaat behaald worden.

De wedstrijd FC Breukelen tegen VVA Achterberg staat onder leiding van KNVB scheidsrechter Dhr. Simon Schram uit Alkmaar

Locatie: Sportpark “Broekdijk-Oost” te Breukelen.
Aanvang: 14.30 uur