Spelers stellen zich voor

09-04-2016

Met ingang van het nieuwe seizoen maken Quincy Diepenveen, Niels Homburg en Dennis Veer de overstap naar VVA ’71. Alle drie de spelers spelen momenteel bij DTS 2 uit Ede. Bij deze vereniging hebben ze een prima voetbalopleiding gehad, de hoogste jeugdelftallen van DTS spelen op Divisie niveau.
Voor jonge spelers is de stap naar een eerste elftal wat 1e klasse of hoger speelt vaak net te groot. VVA biedt jonge talentvolle spelers een prima platform om zichzelf door te ontwikkelen. De ervaring van het spelen in een eerste elftal maakt spelers sterker en volwassener. Voor trainer Jan Jaap van der Poel is het een weerzien met spelers die hij als jeugdtrainer al meerdere jaren heeft getraind.
Hoewel ze ook bij VVA zich zullen moeten bewijzen om een plekje in de basis te verdienen, heten we Quincy, Niels en Dennis van harte welkom bij onze mooie club.


quincy2-1460189957.jpg


Naam : Quincy Diepenveen

Leeftijd : 19 jaar

Woonplaats : Ede

Positie : Middenveld

Dit is mijn 15e jaar dat ik op voetbal zit waarbij ik altijd in de hoogste jeugdelftallen van DTS heb gespeeld, nu spelend in de reserve hoofdklasse met DTS 2.Ik ben een verdedigende middenvelder met spelinzicht en een goede balaanname.Naam : Niels Homburg

Leeftijd : 20 jaar

Woonplaats : Ede

Positie : Verdediging
niels-1460188846.jpg

Ik heb heel mijn jeugd bij DTS gevoetbald. Ik kan zowel als centrum verdediger spelen en als back. Mijn kwaliteiten zijn, het veroveren van de bal, mijn tactisch inzicht en mijn loopvermogen.


dennis-v-1460188810.jpg
Naam : Dennis Veer

Leeftijd : 19 jaar

Woonplaats : Ede

Positie : Spits

Ik speel al vanaf de F bij DTS. Ik speel nu momenteel bij DTS 2 op reserve hoofdklasse niveau. Ik ben een balvaste spits met een oogje voor de goal.