Met de komst van doelman Nick van der Linden 3 keepers in selecties VVA ‘71

08-06-2016

Met de komst van de 20-jarige doelman Nick van der Linden naar VVA ’71 heeft de technische commissie het gewenste aantal van drie keepers voor beide selecties. Met Leroy van Dijk, de huidige keeper van het 2e elftal, Stefan Blankenstijn en Nick van der Linden heeft VVA ‘71 drie jonge en talentvolle keepers ter beschikking die onderling zullen knokken om de beschikbare plaatsen.

Met Nick van de Linden haalt VVA ’71 wederom een talentvolle doelman uit de regio binnen, wat prima past in het plan van aanpak voor de komende jaren. Onder leiding en begeleiding van keeperstrainer Arno Blankenspoor krijgen zowel Nick, Stefan als Leroy de kans zich verder te ontwikkelen en beter te worden.

VVA ’71 heet Nick van harte welkom in Achterberg.

Nick: "Ik ben Nick van der Linden, 20 jaar woonachtig in Veenendaal en ik studeer bouwkunde. Vanaf de F-pupillen tot aan de C-junioren heb ik bij GVVV gekeept, daarna heb ik de overstap gemaakt naar buurman DOVO. Altijd gevoelig in Veenendaal overigens. De laatste jaren heb ik bij Bennekom gekeept. Ik ga voor mijn kans bij VVA ’71. De plannen spreken mij aan en samen met keeperstrainer Arno hoop ik mezelf te verbeteren. Ik hoop een aanwinst te zijn voor VVA. We hebben een mooie kennismakingsavond gehad, volgens mij een leuke groep. Veel jonge spelers die enthousiast en ambitieus zijn. Ik heb er zin in!”

Meer nieuws Overzicht