Jubilarissen gehuldigd

10-01-2023

Tijdens de drukbezochte Nieuwjaarsreceptie van zaterdag 7 januari ’23 werden een aantal jubilarissen in het welbekende zonnetje gezet. Voorzitter Egbert van der Burg had voor elke aanwezige jubilaris een hartelijk woord en soms een leuke anekdote en bestuurslid seniorenvoetbal Ronald van der Laan overhandigde de bijbehorende bos bloemen, een geschenken bon en een mooie oorkonde.

Arno de Jong en Adri van der Laan werden gehuldigd voor hun 40-jarig lidmaatschap bij VVA’71/VVA Achterberg. Oud-voorzitter Marc Bouman is ook 40 jaar lid, maar kon helaas niet aanwezig zijn.

Alfred Kuijer, Henk van Mourik, Bertus Nouris en Guus van Oursouw werden gehuldigd voor hun 25-jarig lidmaatschap bij VVA’71/VVA Achterberg. Dion van der Laan, Erik van der Laan, Arend van de Lagemaat en Bart Veldhuizen zijn ook 25-jaar lid, maar waren om diverse redenen niet aanwezig.

De leden die 50 jaar lid zijn, zullen tijdens een speciale jubileumavond in het zonnetje gezet worden.
50 Jaar lid bij VVA’71/VVA Achterberg zijn: Aart Bos, Huib Braafhart, Egbert van der Burg, Cees van Esseveld, Gradus Hogenkamp, Henk Quint, Wim van Roekel, Siem Septer, Jan Stam, Anne van der Voort en Ben Westerveld.

Ook langs deze weg nogmaals onze hartelijke felicitaties aan de jubilarissen.