Rinus Nouris Pupil van de Week

24-01-2020

Zaterdag 25 januari; We gaan weer beginnen! De start van de tweede helft van de competitie voor ons eerste elftal van VVA Achterberg. Een competitiehelft vol verwachtingen, zeker ook na de pittige uitspraak van onze voorzitter tijdens de uiterst geslaagde nieuwjaarsreceptie; “We gaan voor het kampioenschap en niets minder” Doelenstellingen zijn uiteraard belangrijk om ergens naar toe te werken. En dat het er in zit hebben de mannen van VVA 1 in de eerste helft van dit seizoen ook zeker al laten zien. Maar om dit te realiseren zullen ze eerst nog vol aan de bak moeten met z’n allen. Een bijzondere ontwikkeling tijdens de winterstop was dat Patria, de concurrent met zo weinig wedstrijden en ook nog zo weinig verliespunten, tijdens de inhaalwedstrijden 5 punten heeft verloren. (1x gelijk tegen Odijk en 1x verloren tegen SVP) Hiermee lijkt deze ploeg af te haken in de race om het kampioenschap.

Zoals ik al zei moeten we met name naar ons zelf blijven kijken en gewoon met goed en verzorgd voetbal de wedstrijden blijven spelen, fit blijven en de focus behouden. Focus een belangrijk item voor de wedstrijd van aanstaande zaterdag tegen FC Driebergen, een uiterst gevaarlijke outsider. Ze staan misschien maar 7de maar hebben hun wedstrijden die ze hebben verloren vaak nipt verloren en vooral tegen de hoger geplaatste teams hebben zij het uitstekend gedaan. Wij hebben er overigens nog niet tegen gespeeld dus wij komen ze deze 2de seizoenshelft ook nog eens 2x tegen. Kortom een zeker niet te onderschatten tegenstander en ook gelijk een stevigebeproeving voor de mannen van Jan Veldhuizen. Deze wedstrijd heeft dan ook een Pupil van de Week nodig die altijd gefocust is, die het voorbeeld is voor zijn teamgenoten. En uiteraard hebben we die bij VVA. Niemand minder dan Rinus Nouris zal zaterdag deze belangrijk rol gaan vervullen.

Je kent ze wel, de steunpilaren van een elftal. Diegene die rust, concentratie en het beste uit zijn medespelers weet te halen. Zo één waar iedereen blind op vertrouwd. Dat is nou Rinus Nouris ten voeten uit. Rinus speelt bij VVA in de JO11-1, en binnen dat elftal heeft hij de positie als keeper van het elftal. Rinus is de sluitpost die je wenst voor je elftal, uitstekende traptechniek, razendsnel reactievermogen en katachtige reddingen, niets is hem te gek. Naast zijn ongekende keepers kwaliteiten kan Rinus ook nog eens een behoorlijk potje voetballen. Maar keepen is toch echt wel zijn passie. En dat hij er veel voor over heeft blijkt wel uit het feit dat hij tegenwoordig op eigen initiatief zelfs privé keeperstraining krijgt van Bertus Opperman. Bertus Opperman bij velen in de voetbalwereld een zeer bekende verschijning. Rinus gaat alleen voor het allerbeste. En dat is ook gelijk waarom zijn trainer Jan Hardeman en zijn teamgenoten zoveel vertrouwen in hem hebben. Een ware topper die gaat voor de beste prestatie iedere keer weer.

Wilt u Rinus en zijn teamgenoten zien voetballen, kom dan ook eens kijken op ons mooie sportpark de Meent in Achterberg. Rinus speelt met zijn team de eerst volgende thuiswedstrijd op 07 maart tegen Veenendaal JO11-1 om 09.15 uur.

De wedstrijd VVA 1 – FC Driebergen 1 start om 14.30 uur.

Rinus heel veel plezier en geniet er van!

De Feestcomissie

Meer nieuws Overzicht