Rabo ClubSupport!

24-09-2019

VVA Achterberg doet weer mee met Rabo ClubSupport.

Wat is het:
Met Rabo ClubSupport vieren we samen de winst. De echte winst van clubs, stichtingen en verenigingen. Mensen samenbrengen. Talenten benutten. Een sociaal netwerk opbouwen. Elkaar verder helpen. Daar heeft de hele maatschappij baat bij. Dat moeten we niet alleen koesteren maar ook steunen. Daarom geeft de Rabobank als coöperatieve bank ieder jaar een deel van de winst aan verenigingen door het hele land. Zodat zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen. Onze wereld, buurt voor buurt, beter maken.

Met Rabo ClubSupport investeert de Rabobank als coöperatieve bank een deel van de winst in lokale clubs en verenigingen. Rabobank Vallei en Rijn stelt dit jaar € 150.000,- beschikbaar.

Waarvoor doet VVA mee:
Onze club organiseert al jaren een jeugdvoetbalkamp. Een jeugdkamp waar sportiviteit voorop staat. We willen hiermee een gevoel van saamhorigheid creëren. Op dit kamp wordt er een balans gezocht tussen prestatie en plezier in een omgeving waar goede normen en waarden worden nagestreefd. Dit alles op een voor kinderen veilige plek.

Het geld dat wij als club door middel van jullie stemmen ontvangen gaat naar het Jeugdvoetbalkamp 2020! Dus stemmen maar!

Waar kun je stemmen en meer informatie vinden:
Als lid van jouw Rabobank kun je vanaf 27 september stemmen op jouw favoriete vereniging of stichting. Dat is in dit geval natuurlijk VVA Achterberg!! Voor meer informatie kijk je hier.

STEM HIER OP VVA ACHTERBERG. De code om te stemmen ontvangen Rabobank leden per mail.

Meer nieuws Overzicht