Delano van Orsouw Pupil van de week

06-03-2020

De voorjaarsvakantie is voorbij, de bal gaat weer rollen. Hetgeen ook betekent dat we richting de laatste fase van de competitie gaan. Met nog 16 wedstrijden in het verschiet zijn we volop in koers voor het kampioenschap. Het leeft bij de mannen van Jan Veldhuizen en dat is te merken. Alles wordt uit de kast getrokken om op de zaterdagen goed en scherp voor de dag te komen. Zelfs kickboks trainingen worden ingezet om fysiek en geestelijk sterker te worden.

Of het werkt dat gaan we zien, het is in iedere geval de juiste inzet en dat is misschien wel het allerbelangrijkste. En wat ook opvalt is dat de ploeg fit is en dat ook blijft. Daarnaast is het heel mooi om te zien dat ook de jeugd de kop op steekt en indien nodig moeiteloos de plekken van de afwezige over neemt,soms zelfs op zeer bewonderenswaardige wijze. Als u het niet heeft gezien dan heeft u er waarschijnlijk wel over gelezen, de kranten stonden er namelijk vol van.

Kortom het gas kan er weer op! En a.s. zaterdag zal dat ook zeker weer moeten tegen DEV uit Doorn de tegenstander van die dag. Een ploeg die voorafgaand aan het seizoen nog als titelfavoriet werd beschouwd. Echter door blessures, wisselingen, enzovoort hebben ze tot aan dit moment een wisselend seizoen beleefd en verblijven ze momenteel in de middenmoot op een 7de plaats. Neemt niet weg dat dit een tegenstander is waar we wel degelijk rekening mee moeten houden. Verslappen is geen optie. En ja als we het dan hebben over gas geven en er vol voor gaan, dan hoort daar ook een Pupil van de Week bij die dit in zich heeft. En ja die hebben we bij VVA Achterberg.

Niemand minder dan Delano van Orsouw zal aanstaande zaterdag de mannen van VVA Achterberg 1 voorzien van concentratie en scherpte voorafgaand aan de wedstrijd. Delano speelt bij VVA Achterberg in de JO8-1. Delano is een krachtbron, een teamspeler maar vooral ook de aanjager van het elftal. Delano is misschien wel het beste omschreven als een echte uitvoerder binnen zijn team. Hij loopt voorop in de strijd, zet de lijnen van het spel uit en weet zijn medespelers daarin mee te nemen. Kortom de ideale Pupil van de Week voor de wedstrijd tegen DEV Doorn.

Wilt u Delano met eigen ogen zien voetballen, kom dan ook eens kijken op ons mooie sportpark de Meent. Delano speelt met zijn team zaterdag 07 maart om 09.00u uit tegen DVSA JO8-1. Zaterdag 14 maart spelen ze thuis tegen Candia JO8-4. Kijk voor het programma op onze site.

De wedstrijd VVA Achterberg 1 – DEV Doorn 1 start om 14.30 uur.

Delano ontzettend veel plezier en geniet er van!

De Feestcommissie