Voorbeschouwing VVA Achterberg – vv. Maarssen

10-11-2023

Na het verdienstelijke 3-3 gelijkspel van vorige week zaterdag tegen titelkandidaat Veensche Boys vervolgt VVA zaterdag 11 november a.s. de competitie met een thuiswedstrijd tegen vv. Maarssen.

vv. Maarssen (getraind door Richard Beekink, oud-speler van o.a. FC Utrecht en RKC Waalwijk) bezet momenteel de gedeelde 8e plek met VVA en VVOP en is een club met ambitie. Het wil graag een stap omhoog maken met de vierde divisie als stip op de horizon. Jaarlijks roert vv. Maarssen zich dan ook danig op de transfermarkt om deze ambitie waar te maken, maar het wil nog steeds niet echt lukken. De huidige positie op de ranglijst zal dan ook niet tot tevredenheid leiden en er zal vandaag alles geprobeerd worden om met een goed resultaat terug te keren naar Maarssen. De veel scorende en geslepen spits Gokhan Yasar (o.a. ex-DOVO, Hercules, DVS’33) zal in ieder geval aan banden gelegd moeten worden door de VVA-verdedigers.

Bij VVA keert keeper Wilco Verwoerd weer terug in de wedstrijdselectie. Na een aantal weken afwezigheid, heeft Wilco afgelopen week de trainingen weer hervat en geen last meer ervaren van zijn blessure. Ook middenvelder Giovanni Scharrenberg, die vorige week ziek moest afhaken, is weer van de partij. VVA zal een goed vervolg willen geven aan het gelijke spel van vorige week en kijkende naar het programma van de komende weken zijn er volop mogelijkheden om een aantal punten te vergaren, want na vandaag tegen vv. Maarssen volgen er wedstrijden tegen FC Breukelen (uit 18/11), de Merino’s (thuis 25/11) en FC Hilversum (uit 2/12).

De wedstrijd VVA Achterberg tegen vv. Maarssen staat onder leiding van KNVB scheidsrechter Dhr. Nick Hendrikx uit Harmelen.

Locatie: Sportpark “De Meent” te Achterberg.
Aanvang: 14.30 uur