Jan Nouris Pupil van de Week

25-10-2019

Zaterdag 26 oktober staat voor VVA Achterberg competitie wedstrijd nummer 6 op het programma. We spelen deze zaterdag thuis tegen Patria uit Zeist. VVA heeft uit de eerste 5 wedstrijden het maximale resultaat behaald en staat dan ook fier bovenaan. De tegenstander van zaterdag is echter een gevaarlijke outsider. Patria staat misschien op de 6de plek in de stand maar heeft maar twee wedstrijden gespeeld en heeft deze beide gewonnen. Kortom ook deze tegenstander heeft een ongeslagen status.

Daarom verdient deze wedstrijd dan ook een pupil van de week die het elftal op scherp weet te zetten en de spelers en staf bij de les weet te houden. Uiteraard hebben we bij VVA zo’n pupil binnen de gelederen. Niemand minder dan Jan Nouris zal a.s. zaterdag deze belangrijke rol als pupil van de week gaan vervullen.

Dat Jan bij uitstek de beste kandidaat is voor deze wedstrijd blijkt wel uit zijn eigen kwaliteiten. Jan voetbalt bij VVA in de JO8 en is een echte alleskunner. Geef Jan een opdracht en hij voert hem uit. Jan speelt zijn wedstrijden vaak in de spits of op de nummer 10 positie. Met zijn zeer snelle draai- en kap bewegingen weet hij iedere tegenstander in de kleine ruimte het bos in te sturen. Jan houdt van actie maar behoudt altijd de controle en overzicht. Jan is voor coach Thijmen en trainer Gijs-Jan een bepalende speler die zich altijd voor meer dan 100% inzet in dienst van zijn elftal. Kortom de ideale kandidaat pupil van de week voor de belangrijke wedstrijd van VVA 1 tegen Patria 1.

Wilt u Jan en zijn teamgenoten zien voetballen, kom dan ook eens kijken op ons mooie sportpark de Meent in Achterberg. Jan speelt met zijn team weer na de herfstvakantie op 02 november om 10.30 uur thuis tegen VRC JO8-3.

De wedstrijd VVA 1 – Patria 1 start om 14.30 uur.

Jan heel veel plezier en geniet er van!

De Feestcommissie