Voorbeschouwing FC Breukelen 1 – VVA’71 op website van FC Breukelen

23-10-2014

VVA’71 – getraind door Johan de Man (vorig seizoen trainde hij IJsselmeervogels 1!) – staat momenteel één plek onder FC Breukelen, namelijk gedeeld vijfde. De ploeg uit Achterberg heeft alle zes tot nu toe behaalde resultaten mooi verdeeld: men won uit en thuis, speelde uit en thuis gelijk en verloor uit en thuis. Afgelopen zaterdag trad VVA’71 voor de beker aan tegen de Utrechtse zondagvierdeklasser DWSV en wist die partij ternauwernood met 2-1 te winnen.
FC Breukelen-fans van het eerste uur herinneren zich VVA’71 natuurlijk vooral van de datum 23 mei 2009, de dag waarop beide teams aan de Broekdijk Oost een bloedspannende beslissingsstrijd uitvochten voor promotie naar de eerste klasse. De wedstrijd eindigde – evenals het heenduel enkele dagen daarvoor – in 1-1 en werd uiteindelijk via penalties beslist in het voordeel van VVA’71.
Bekende naam bij VVA’71 is die van Breukelaar Sven Hensbergen. Sven verruilde na het afgelopen seizoen zijn vorige club Hercules na het glorieuze hoofdklassekampioenschap en de promotie naar de zondagtopklasse voor de club uit Achterberg. Vast en zeker had hij zich meer van die overstap voorgesteld, want in alle competitieduels van VVA’71 bleef hij op de bank. Misschien maakt Sven zijn competitiedebuut tegen zijn oude cluppie. De wedstrijd FC Breukelen 1 – VVA’71 begint om 14.30 uur en wordt geleid door de heer J. Vredevoogd.

Bron: website FC Breukelen

Meer nieuws
Overzicht