Eerste elftal door naar KO fase bekertoernooi

27-08-2014

Met een moeizame 0-1 overwinning in Kaatsheuvel heeft het eerste elftal ook de tweede wedstrijd in de poulefase van het bekertoernooi winnend afgesloten. Hierdoor gaat de ploeg van trainer/coach Johan de Man door in het bekertoernooi omdat de nrs. 1 en 2 van de poule in het bekertoernooi blijven.
Tegen zondag eersteklasser DESK werd een mager resultaat behaald en de Achterbergers hadden de handen vol aan de gemotiveerde en hard werkende thuisclub. Bij rust was de stand nog 0-0 op het knusse sportpark van DESK. VVA’71 had weliswaar voornamelijk balbezit maar op het natuurgras was er vaak sprake van slordig spel. De beste mogelijkheden voor rust waren voor Mike Versloot en Ruben Rip. Na rust was VVA’71 oppermachtig zonder echt gevaarlijk te worden. Invaller Leo van Eem zag een goed schot tot corner verwerkt en uiteindelijk zou Anouar Tmim in de 80e minuut voor de beslissende en winnende treffer van deze matige  wedstrijd zorgen door van afstand raak te schieten.
A.s. zaterdag speelt VVA’71 de derde en laatste wedstrijd in de bekerpoule fase. In Heerjansdam wordt tegen de club van die naam gespeeld.