Spontane inzamelingsactie levert nieuw clublied op

24-01-2014

In 1996 tijdens het 25 jarig bestaan van VVA'71 heeft toenmalig bestuurslid Sander van der Burg, naast het maken van ons mooie logo, ons clublied "Dat is mijn voetbalclub, Dat is VVA” geschreven en gemaakt.
In de 18 jaar dat dit liedje bestaat is de opnamekwaliteit erg verouderd en verslechterd. Met dit gegeven is een rondgang langs leden en elftallen gemaakt. Met de uitleg dat het een hommage aan de begin dit jaar overleden Sander is werd spontaan de portemonnee getrokken en werd de gang naar een muziekstudio mogelijk gemaakt. Het resultaat mag er zijn.
Het vernieuwde clublied "Dat is mijn voetbalclub, Dat is VVA” is klaar. Zanger Arie Boerstra, bekend staand als feestzanger Arie, en producer Peter van Nierop van studio Strictly Music zijn er in geslaagd om er een modern, leuk en vlot liedje van te maken. Tijdens de Nieuwjaarsinstuif is het clublied “Dat is mijn voetbalclub, Dat is VVA” ten gehore gebracht (en meegezongen). Het clublied is gegeven aan de vereniging namens de vereniging.
Weer een mooi initiatief van onze leden.

Klik HIER om het clublied te downloaden en te beluisteren.