Trots op onze sponsors, deze editie in de picture: G J Stam bestratingen

17-04-2018

Gert Stam is eigenaar/ directeur van G J Stam bestratingen. Gert is na een tijdje bij een stratenmakers bedrijf te hebben gewerkt voor zichzelf begonnen als ZZPer, hij voelde zelf dat hij ambitie en affiniteit had om een eigen bedrijf te starten, en met succes. Na 8 jaar in Achterberg een bedrijf gerund te hebben, werd het te klein en te krap volgens Gert, en besloot om naar Bennekom te verhuizen, om daar een nieuw en groter bedrijf te starten, maar aldus Gert, niet te ver weg van VVA Achterberg. Het bedrijf telt nu 4 vaste personeelsleden, en werkt nu met een ploeg van 12 man, aan alles wat maar met bestrating te maken heeft. Wegenbouw, machinaal bestraten, tuinbestrating, sier en kunst bestrating en vijver aanleg zijn de specialiteiten van het bedrijf. Dat het een succes is geworden, zie je aan het feit dat het bedrijf afgelopen November (2017) zijn 12,5 jaar jubileum heeft gevierd.

Gert en zijn team werkt veelal voor vaste aannemers voor de wegenbouw, tuin en sierbestrating doet hij veelal voor particulieren. G J Stam bestratingen werkt veel in de regio maar het werkgebied breidt zichzelf ook al uit in heel Nederland. Al het werkmaterieel is eigendom van Gert, waardoor er snel en doeltreffend gehandeld en gewerkt kan worden, dus ook spoedklussen kunnen aangenomen worden, want wij zijn erg flexibel, aldus Gert.

Gert is ook veel bij VVA Achterberg te vinden, in zijn kostbare vrije uren. Zo is hij trainer van het gemengde jeugdelftal onder de 13. Gert heeft al een mooi verleden achter zich bij VVA, al is hij zelf nog maar 33 jaar oud. Vanaf zijn 8 e is Gert al op het veld te vinden, speelde in het 1 e - 2 e en werd in seizoen 2011-2012 kampioen met het 6 e. Als ik Gert vraagt naar hoe hij de toekomst ziet, kijkt hij naar zijn pupillen die in de regen aan het trainen zijn, over het veld. Tja, qua werk, zou ik willen uitbreiden naar zo’n 15 man personeel, jongens waar ik op kan bouwen en op kan rekenen. En bij VVA, ......gewoon lekker jeugd elftal trainer blijven.

Al met al weer een mooi verhaal van een sponsor met een groot ondernemers en voetbal hart.

Kortom VVA Achterberg is trots op G J Stam sierbestratingen

Meer nieuws
Overzicht