Wesley van Beijnum terug bij VVA

12-03-2019

Het jonge talent Wesley van Beijnum stapt komend seizoen over van de JO-19 van GVVV naar VVA Achterberg. De Achterbergse Wesley speelde tot zijn 12e in de jeugd van VVA, waarna hij overstapte naar de jeugdopleiding van GVVV. Nu hij voor een overstap naar de senioren staat, kiest hij voor een terugkeer bij zijn oude club. Dit seizoen is Wesley al trainer van de JO-11 bij VVA. Wesley is een snelle rechtsbenige speler, met een voorkeur voor de rechtsbuiten positie. Daarnaast heeft hij bij GVVV ook vaak als vleugelverdediger gespeeld.

VVA is blij met de terugkeer van Wesley. Het beleid is jonge talenten niet alleen een mooie tijd bij VVA te bieden, maar zeker ook de omstandigheden creƫren waarin spelers zich kunnen verbeteren. Achterbergse jongens zien we helemaal graag bij VVA spelen natuurlijk.

De technische commissie geeft aan dat een groot deel van de selectie ook volgend jaar in Achterberg speelt. Daarnaast willen we de selectie graag op enkele posities versterken met een mix van ervaren krachten en jonge talenten

Op de foto Cor van Doorn namens VVA Achterberg met Wesley van Beijnum

Meer nieuws
Overzicht