Voorbereidingen nieuw seizoen

22-05-2016

Nog een paar toernooien en de wedstrijd ouders-jeugd op 8 juni dan zit het seizoen 2015-2016 er op. Wij zijn al druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Komend weekend moeten we aan de KNVB doorgeven met welke teams we volgend seizoen aan de competitie willen deelnemen.
Tevens willen we dan de voorlopige teamindelingen bekend maken.
Hiervoor dienen wij wel te weten of u zoon of dochter ook komend seizoen de kleuren van VVA'71 draagt. Wij gaan hier uiteraard wel vanuit. Mocht u zoon of dochter stoppen of ergens anders gaan voetballen dan verneem ik dat graag uiterlijk a.s. zaterdag. Het liefst zien wij natuurlijk dat broer of zus en/of vriendje of vriendinnetje bij ons komt te voetballen.
Graag dit dan ook van de week doorgeven met de geboortedatum erbij. Bij bijna elke leeftijdscategorie kunnen we nog spelers of speelsters gebruiken.

Ook zijn we druk bezig met de begeleiding (trainers en leiders) om die rond te maken. We zijn al een heel eind maar voor de C2 zijn we nog op zoek naar trainer(s), en voor de B2 naar trainer(s) en leider(s). Heeft u belangstelling of weet u een geschikte kandidaat dan verneem ik dat graag.

Voor vragen en of opmerkingen kunt u me bereiken op 0612613364.

Gijs-Jan Baardman