Stadion "De Meent" heeft LICHT2 LED verlichting branden.

06-07-2018

Afgelopen Maandag is Sport Technologies begonnen aan de klus om de oude verlichting bij VVA Achterberg te vervangen voor duurzame LICHT2 LED verlichting.

Onder een helderblauwe hemel en in een stralend zonnetje is begonnen met het vervangen van de oude lichtbakken voor de nieuwe armaturen van Sport Technologies.

In 2 dagen zijn alle oude, energie verslindende, lichtbakken vervangen voor duurzame hoog lumen output LICHT2 LED verlichting armaturen.

Afgelopen woensdagavond, richting de nacht, is begonnen met het afstellen en richten van de nieuwe armaturen van Sport Technologies.

Na het richten van de armaturen en het meten van de lichtopbrengst is er nog een vakkundige inspectie geweest en is de LICHT2 Led verlichting goedgekeurd.

De LICHT2 LED installatie is aangesloten op het Management control Sport Technologies. Via de app op je smartphone kan de installatie bediend worden.
Waar voor VVA Achterberg de uitdaging ligt is het gebruik van de installatie. Heb je bij een bepaalde trainingsoefening geen 100% licht nodig, denk hierbij aan loopoefeningen, kun je de installatie via de app terugbrengen naar 40% lichtopbrengst. Door goed en verantwoordt gebruik te gaan maken met de LICHT2 Led installatie is tot 80% bezuiniging op energie kosten haalbaar. Ook kan je via je app inzage in data krijgen over het gebruik van de LICHT2 LED installatie.
VVA Achterberg is na GVVV Veenendaal de 2e voetbal vereniging in de regio die gebruik maakt van de LICHT2 LED installatie.


13 oktober a.s is er een groot feest ter ere van de nieuwe verlichting met optredens van wereld bekende artiesten. Informatie hierover volgt snel.

DAT IS MIJN VOETBALCLUB, DAT IS VVA