VVA gaat op bezoek bij vv. Maarssen

04-04-2024

VVA Achterberg gaat zaterdag 6 april a.s. op bezoek bij vv. Maarssen. Op zaterdag 11 november ’23 eindigde de wedstrijd in Achterberg in een 1-0 overwinning voor de Achterbergers en maakte Mike Jansen ver in de blessuretijd de winnende treffer. Beide teams waren destijds, in een uiterst sportieve wedstrijd, goed aan elkaar gewaagd en VVA was de gelukkigste en hield de 3 punten in Achterberg.

vv. Maarssen maakt een moeilijk seizoen door. Het bezet momenteel de voorlaatste plaats met 14 punten uit 19 wedstrijden en staat dus op een rechtstreekse degradatieplek. De achterstand op de ‘veilige’ 9e plek bedraagt 10 punten en die plek wordt momenteel ingenomen door VVA Achterberg.

Voorts is de achterstand op de 12e plek ‘slechts’ 6 punten en die plek geeft recht op play-off wedstrijden voor handhaving in de 2e klasse. vv. Maarsen zal dus zaterdag alles uit de kast halen om de aansluiting te willen houden met de play-off plaatsen, terwijl VVA Achterberg de 9e plek wil consolideren en het liefst nog een aantal plaatsen wil stijgen.

De Achterbergers hebben na het 5-daagse trainingskamp van vorige week in Torremolinos deze week de draad weer opgepakt en zijn klaar voor de laatste belangrijke wedstrijden in de competitie. De komende weken staan er een aantal serieuze tests op het programma te beginnen dus met de uitwedstrijd bij vv. Maarssen. Daarnavolgt er een thuiswedstrijd tegen FC Breukelen daarna de regioderby bij en tegen De Merino’s. Kortom: het worden belangrijke weken voor de Achterbergers.

De wedstrijd vv. Maarssen tegen VVA Achterberg staat onder leiding van KNVB scheidsrechter Dhr. Gerrit Beekman uit Alkmaar.

Locatie: Sportpark “Daalseweide” te Maarssen.
Aanvang: 14.30 uur.