Nieuws van de jeugdcommissie

01-05-2018

Wij (jeugdcommissie) zijn druk bezig met het kijken naar de team-indelingen voor het seizoen 2018-2019. Hier kunt u de voorlopige team-indelingen downloaden. Let op dit zijn de voorlopige team-indelingen er kunnen dus nog wijzigingen plaatsvinden. Wij kunnen nog steeds nieuwe leden gebruiken dus weet u jongens of meisjes die bij VVA Achterberg willen komen voetballen dan vernemen wij dat graag. Ze mogen een aantal keren gratis meetrainen. We hopen het niet, maar mochten er spelers vertrekken of stoppen dan vernemen wij dat graag uiterlijk 12 mei.

Vanaf het nieuwe seizoen gaan de JO11 en JO12 8 tegen 8 voetballen op een “half” veld. Zijlijnen komen 2 meter vanaf het middenveld, en 5,5 meter vanaf de achterlijn. Deze moeten met hoedjes worden afgezet. Er veranderen ook een aantal speleregels:

  • terugspeelbal mag niet in de handen worden gepakt
  • men moet indribbelen (dus niet gooien-passen-schieten)
  • bij vrije trappen en corners mag men indribbelen-passen-schieten
  • halverwege zowel de 1 e als 2e helft is er een time out van 2 minuten, spel wordt hervat op het middenveld door de partij die in balbezit was
  • speelduur 2x 30 minute

Spelers die in 2001 zijn geboren hebben afgelopen week bericht gehad van de KNVB dat zij het spelregelbewijs moeten halen. Graag dit in deze vakantie doen, zodat we niet tegen problemen aanlopen dat spelers straks niet speelgerechtigd zijn. Bewaar de mail in ieder geval goed.

Ook zijn we nog steeds op zoek naar een trainer voor de kabouters op zaterdagmorgen van 9.30-10.30 uur. Zaterdag 12 mei gaan we weer van start met de trainingen voor de kabouters.

Maandag 4 juni is er voor de JO15 en JO17 een avond over drugs en alcohol. Hierbij zal o.a. op een ludieke wijze aangetoond worden wat drugs of alcohol met je doet.

Mocht u vragen of informatie nodig hebben dan vernemen wij dat graag.

Gijs-Jan Baardman (06-12613364) namens de jeugdcommissie.

Meer nieuws
Overzicht