In the picture: Slagerij van Doorn

04-12-2017

Gert Jan Beijer is eigenaar / directeur van de slagerij. De slagerij is een begrip in Veenendaal, en dat is te merken ook, de slagerij heeft een hele trouwe klantenkring, en verwelkomt wekelijks rond de 1200 klanten. Sfeer, eerlijkheid, betrokkenheid, en natuurlijk kwaliteit, staan hoog in het vaandel bij slagerij van Doorn.

Het dierenwelzijn staat voorop bij ons vertelt Gert Jan, dat is belangrijk. We maken veelal zelf onze producten, en slachten zelf, soms Angus rund, en Spaans Iberico varken, en alles wat we zelf inkopen, is van grote kwaliteit. Je kan bij slagerij van Doorn voor alles terecht ,ook voor als je een bbq of feestje hebt bijvoorbeeld, slagerij Van Doorn regelt het. Zo ook bij onze voetbalvereniging VVA Achterberg, waar het vlees van slagerij van Doorn regelmatig op de dis staat.

Gert jan is ongeveer 5 jaar geleden bij VVA Achterberg terecht gekomen doordat zijn dochter wilde gaan voetballen bij het dames elftal. Zo is het balletje gaan rollen, van een trouwe supporter langs de lijn, naar een trouwe sponsor van VVA, inmiddels is de slagerij ook lid van de VOC, de business club van VVA. Het is een goede en trouwe sponsor van VVA Achterberg, er hangt een bannerdoek langs het veld, en regelmatig sponsort de slagerij de bbq en buffet ’s.

Wij zijn als vereniging enorm blij hiermee, en zien Gert jan graag als gast bij de club.

Kortom VVA Achterberg is trots op Slagerij van Doorn als sponsor.

Meer nieuws Overzicht