VVA’71 7x7 35+ voetbal trapt af op sportpark De Meent

01-11-2015

Het is 30 oktober 2015; het is 20.00 uur; de stem van de stadionspeaker van VVA’71 Erik van der Burg schalt over het sportpark: “Heren scheidsrechters, u kunt beginnen!” waarna het welbekende koeiengeloei uit de stationspeakers te horen is.

Een historische gebeurtenis in de geschiedenis van VVA’71 is een feit: De 7x7 35+ competitie is begonnen op ons sportpark!

Fanatiek maar fair wordt er deze avond gestreden, onder leiding van de scheidsrechters Adri van der Laan en Ben Westerveld, door de 35+ teams van Candia’66, ’t Goy, VRC en VVA’71 in de onderlinge duels, wat uiteindelijk resulteert in het feit dat VRC na een nek aan nek race met Candia’66, allebei 7 punten uit drie wedstrijden maar VRC met een beter doelsaldo, als winnaar van deze competitieronde uit de bus komt.

Na de wedstrijden wordt er nog lang nagepraat in onze kantine, onder het genot van een hapje en een drankje, verzorgd door dé barman van VVA’71: Jan Stam en muziek van DJ Grizzly (Erik van der Burg) waarna een ieder moegestreden maar voldaan en VRC met de cup met de grote oren huiswaarts keert!!!

Meer nieuws Overzicht