VVA startklaar voor nieuw voetbalseizoen!

01-07-2016

Na een periode van hard werken door vele vrijwilligers is VVA startklaar voor het nieuwe voetbalseizoen 2016/2017.

Ten gevolge van intensief overleg tussen het bestuur, gemeente Rhenen, KNVB en de curator is besloten dat de nieuwe club, die nu ook al actief is, in te schrijven bij de KNVB voor het nieuwe seizoen onder de naam VVA Achterberg (Voetbal Vrienden Achterberg te Achterberg).

Het risico van een definitief tussentijds faillissement van de “oude” club in het nieuwe seizoen is klein maar niet uitgesloten. Dit zou betekenen dat we dan weer uit de competitie gehaald zouden worden, wat we natuurlijk als laatste willen! Hiervoor kiezen we voor een veilige weg waarbij we zonder risico het nieuwe seizoen met sportieve energie tegemoet kunnen zien.

Alle leden ontvangen binnenkort van de curator een brief met het verzoek om het huidige lidmaatschap overschrijving naar de “nieuwe” club.

Het nieuwe seizoen willen we gaan starten met de volgende teams:

  • Senioren teams: 1e, 2e 3e en 35+
  • Jeugd teams: B1, B2, C1, C2, D1, Meiden D7-tal, E1, E2, F1 en een trainingsgroep kabouters/mini’s

De A en B selecties zijn al volop in de running voor het nieuwe seizoen, het 3e elftal staat te popelen om weer te beginnen en de “oude mannen” van het 35+ team kunnen niet wachten op hun vrijdagavond competitie!

De consequentie van deze nieuwe inschrijving bij de KNVB voor het nieuwe seizoen is dat er met ons 1e elftal in de 4e klasse gestart moet worden. Een tegenvaller maar wel een verstandige keuze gezien de feiten. Maar ook goed nieuws! We hebben de toezegging van de KNVB dat we zoveel mogelijk regionaal worden ingedeeld, dus veel streekderby’s met maar één missie: Op naar de 3e klasse!!!

Bij de jeugdteams is de jeugdcommissie de laatste hand aan het leggen aan de invullingen hiervan, zodat ook alle teams weer met volle overgave in het nieuwe seizoen kunnen starten. Wel kunnen wij bij elke leeftijdscategorie nog nieuwe leden gebruiken, dus wanneer je trainers, leiders, meisjes of jongens weet die een fantastisch voetbalseizoen tegemoet willen zien, geef ze dan op als lid van VVA!

Wij wensen een ieder die VVA een warm hart toedraagt een fijne vakantie en tot ziens in het nieuwe seizoen bij VVA Achterberg.

Het bestuur van VVA Achterberg.

Meer nieuws Overzicht