VVA ontvangt CJVV

02-02-2024

Zaterdag 3 februari ’24 staat de eerste wedstrijd in de terugronde van de competitie op het programma en komt CJVV uit Amersfoort op bezoek. In de heenwedstrijd op zaterdag 23 september ’23 (het debuut van VVA in de 2e klasse) wist CJVV met 3-2 te winnen. Een aantal onoplettendheden in de verdediging deden de Achterbergers destijds de das om, maar VVA ging strijdend ten onder en deed eigenlijk niets onder voor de Amersfoorters.

CJVV bezet op dit moment de 2e plek op de ranglijst met 24 punten uit 13 wedstrijden en kent een doelsaldo van 30-31. VVA bezet momenteel de 7e plek en heeft uit 13 wedstrijden 18 punten vergaard met een doelsaldo van 23-25. Het verschil is dus ‘slechts’ 6 punten, dus is deze wedstrijd voor beide clubs van groot belang. CJVV zal de aansluiting met koploper Veensche Boys willen behouden en VVA wil graag de top 5 in het zicht houden.

Een verzwakt VVA verloor vorige week bij EDO en zal vandaag alles in het werk stellen om de 3 punten op sportpark “De Meent” te houden. De komende 2 zaterdagen heeft VVA geen competitie verplichtingen, omdat er 2 inhaal zaterdagen staan gepland, dus zijn 3 punten erg welkom. De komende weken speelt VVA een aantal oefenwedstrijden voordat het op zaterdag 24 februari ’24 gaat aantreden bij Valleivogels.

Nieuws was er deze week van het technische front waar bekend werd, dat Teunis Wenneker komend seizoen als assistent trainer gaat toetreden tot de technische staf en Jan Veldhuizen gaat vervangen. Jan Veldhuizen gaat een functie bekleden op technisch vlak bij 2e Divisionist GVVV uit Veenendaal.

De wedstrijd VVA Achterberg tegen CJVV staat onder leiding van KNVB scheidsrechter Dhr. Roelof Luinge uit Bussum.

VVA Achterberg wenst alle bezoekers aan deze wedstrijd een mooie en sportieve voetbalmiddag toe.

Locatie: Sportpark “De Meent” te Achterberg.
Aanvang: 14.30 uur


Meer nieuws
Overzicht