VVA'71 ontvangt Achilles Veen

13-11-2015

Zaterdag a.s. staat de wedstrijd VVA’71 – Achilles Veen op het programma. Na de ontluisterende 2-0 nederlaag van vorige week zaterdag in en tegen Bennekom kan VVA’71 zich revancheren.
VVA’71 en Achilles Veen zijn de nummers 11 en 6 op de ranglijst en voor beide ploegen is winst noodzakelijk vandaag. VVA’71 heeft de punten hard nodig om uit de gevarenzone te blijven en Achilles Veen wil in het spoor van de bovenste ploegen blijven.
Achilles Veen acteert sinds het seizoen 2011-2012 in de Hoofdklasse. De eerste 3 jaren speelden ze in de Hoofdklasse B en sinds vorig seizoen komen ze uit in de Hoofdklasse A en ze komen nu voor de 2e keer op bezoek bij VVA’71. Vorig seizoen won VVA’71 de wedstrijd in Veen met 4-1, maar thuis werd er met 3-2 verloren. Achilles Veen won vorig seizoen de 2de periode en plaatste zich voor de nacompetitie voor promotie naar de Topklasse. Helaas overleefden ze de 1ste ronde niet en spelen ze ook dit seizoen in de Hoofdklasse.
De resultaten van Achilles Veen zijn wisselvallig en dat houdt in, dat Achilles Veen met 14 punten uit 9 wedstrijden op de 6de plaats staat op de ranglijst. In 9 wedstrijden werd er 11 keer gescoord en kregen ze 10 doelpunten tegen. Rowin van Zanen is met 4 doelpunten topscorer.
VVA’71 wist geen goed vervolg te geven aan de 1-0 overwinning op DOVO en verloor vorige week met 2-0 bij vv. Bennekom. De wedstrijd werd niet met de juiste instelling begonnen en in de 1ste helft wist vv. Bennekom de eindstand al op het scorebord te zetten. In de 2de helft werd er door VVA’71 uit een ander vaatje getapt, maar kon de achterstand niet meer weggewerkt worden. Zaterdag kan het team zich revancheren, door in ieder geval strijd te leveren en met de juiste instelling aan de wedstrijd te beginnen. VVA’71 heeft de punten hard nodig om uit de onderste regionen weg te komen, maar Achilles Veen zal de punten niet cadeau doen.
De wedstrijd van zaterdag staat onder leiding van. Dhr. M. Jobse uit Sint Laurens.
Buitenhuis BV uit Achterberg is wedstrijdsponsor en COOP Duijzer uit Achterberg is balsponsor. Rick Esmeijer, speler van VVA’71 F1, is vandaag Pupil van de Week.

Meer nieuws Overzicht