Yat Win Law keert terug naar VVA'71

14-05-2016

Voor velen nog een bekend gezicht. Yat Win Law, speelde in de jaren 2009 t/m 2012 al enkele seizoenen in Achterberg en keert nu terug om een bijdrage te leveren aan de wederopbouw van het 1e elftal van VVA ’71. Met de komst van de inmiddels 32 jarige Law komt er meer balans in de jonge en talentvolle selectie. Yat Win is een slimme middenvelder met veel loopvermogen en scorend vermogen. Yat Win is tactisch sterk, met zijn ervaring kan hij de veelal jonge spelers helpen in hun ontwikkeling.

yat-win-law-1463257882.jpg

Yatwin: "Nadat VVA contact met mij opnam hoefde ik er niet lang over na te denken. VVA ben ik altijd blijven volgen na mijn vertrek. Ik heb 1 kampioenschap en 2 promoties meegemaakt in Achterberg. VVA is een mooie kleine club met een gezellige cultuur. Daarentegen is de accommodatie top en zijn de organisatorische randvoorwaarden prima. De club heeft jarenlang op een hoog niveau gespeeld en dat is nog merkbaar in de plannen en de organisatie. Ik kijk er naar uit om weer voor VVA te voetballen en mijn steentje bij te dragen.”
Law speelde de afgelopen jaren voor USC Hercules, VV Scherpenzeel waar hij 2x achter elkaar mee gepromoveerd is. Zijn laatste club is Leerdam Sport 55. Law speelt tevens voor het nationale elftal van de politie dat in juni 2016 het EK speelt in Huelva in Spanje.