VVA ontvangt FC Breukelen

11-04-2024

Zaterdag 13 april a.s. staat er wederom een belangrijke wedstrijd op het programma. Na het teleurstellende 1-1 gelijkspel vorige week bij vv. Maarssen, wordt het weer tijd voor een 3-punter voor VVA Achterberg en daarvan dient FC Breukelen het slachtoffer te worden. Revanche zal zeker meespelen in de hoofden van spelers & staf van de Achterbergers, want op zaterdag 18 november ’23 leed VVA een ontluisterende 3-0 nederlaag in een nat en koud Breukelen. Het was destijds een wanvertoning van VVA-zijde, dus er valt iets goed te maken.

Met nog 6 wedstrijden te spelen is het is uitermate spannend in de 2e klasse B van West 1. Om de bovenste plaatsen wordt gestreden door Veensche Boys, VRC en FC De Bilt. Dan is er een grote middenmoot tussen plaats 6 en plaats 12 met als inzet wegblijven bij play-off wedstrijden en hoopt nr. 13 vv. Maarssen het gat nog te kunnen dichten om rechtstreekse degradatie te ontlopen en lijkt FC Hilversum na 1 jaar weer te degraderen. Er staan voor VVA nog 6 finales op het programma, waarin ook nog een aantal concurrenten tegengekomen wordt. Na de wedstrijd van zaterdag a.s. tegen FC Breukelen volgen wedstrijd tegen De Merino’s (20 april uit), FC Hilversum (4 mei thuis), VRC (11 mei uit), EDO (18 mei thuis) en Lunteren (25 mei uit).

FC Breukelen komt met vertrouwen naar Achterberg, want het won vorige week met 2-1 van koploper Veensche Boys en de week ervoor met 6-0 van sv. Nieuw Utrecht. In Jordi Grilk (volgend seizoen spelend voor usv Elinkwijk) heeft het een geslepen spits, die dit seizoen al 13 keer doeltreffend was, maar ook Junior Welten en Bob Brilleman pikken hun doelpunten mee.

Bij VVA keert spits Maurice de Ruiter weer terug in de wedstrijdselectie na 2 wedstrijden schorsing en Maurice moet voor meer aanvallende impulsen zorgen bij de Achterbergers.

De wedstrijd VVA Achterberg tegen FC Breukelen staat onder leiding van KNVB scheidsrechter Dhr. Kenneth Debipersad uit Utrecht.

VVA Achterberg wenst alle bezoekers aan deze wedstrijd op sportpark “De Meent” een mooie en sportieve voetbalmiddag toe.

Locatie: Sportpark “De Meent” te Achterberg.
Aanvang: 14.30 uur