Arno Blankenspoor keeperstrainer VVA ’71

03-05-2016

Met ingang van het nieuwe seizoen zal Arno Blankenspoor aan de slag gaan als keeperstrainer van de A en B-selectie bij VVA.

Naast de functie bij VVA zal Arno ook verbonden blijven aan GVVV als keepertrainer bij de jeugd. De afgelopen jaren was Arno keeperstrainer bij De Merinos in Veenendaal. Nu dus de nieuwe uitdaging bij VVA. Arno heeft zelf jarenlang in diverse eerste elftallen gekeept en brengt die ervaring nu over op andere keepers.

De keuze voor Arno past helemaal in de ambitie van VVA om een goed georganiseerd platform te bieden voor gemotiveerde “jonge” spelers die VVA’71 kunnen gebruiken als opstap naar hoger. Ook keepers moeten bij VVA niet alleen plezier hebben en in een prettige omgeving kunnen voetballen, maar zichzelf ook kunnen ontwikkelen. Met de komst van Arno krijgt de organisatie rondom de nieuwe selectie elftallen steeds meer vorm.

arno-blankenspoor-1462305550.jpg

Arno stelt zich voor: “Mijn naam is Arno Blankenspoor, 47 jaar en woonachtig in Veenendaal. In het dagelijks leven werkzaam bij ACV in Ede als chauffeur. Mijn passie is naast mijn gezin het voetbal en met name keepen. Ik heb naast mijn ervaring als doelman en trainer diverse cursussen gevolgd en ben nu ook in het bezit van Keepercoach II. Ik ben denk ik een moderne keeperstrainer die keepers niet alleen fysiek traint en technische vaardigheden leert, maar ook mentaal begeleid. Mijn doel is echt keepers beter maken. Dat past heel goed bij de ambities van VVA. Ik ben onder de indruk van de club en waar iedereen mee bezig is. Volgens mij is alle ellende wel achter de rug en gaat de club een mooie toekomst tegemoet. Ik wil daar graag mijn steentje aan bijdragen. Met Leroy van Dijk heeft VVA al een jonge talentvolle keeper in huis, samen met de TC zoeken we nog twee keepers voor de A en B-selectie. Hierover lopen diverse gesprekken, zowel met ervaren als jonge ambitieuze keepers ga ik graag aan de slag.”