VVA blijft op 0-0 steken bij Lienden

18-03-2019

Op Sportpark De Abdijhof stond voor VVA Achterberg de traditioneel lastige uitwedstrijd bij de nummer drie van de competitie FC Lienden op het programma. Het werd een moeizame wedstrijd voor de Achterbergers waarin uiteindelijk niet werd gescoord en VVA dure punten verspeelde.

VVA speelde met de jonge Wilco Verwoerd in het doel voor de geblesseerde Nick van der Linden. Daarnaast ontbraken Kevin van Offeren, Dennis Veer en Tim van Ginkel door blessures.

Het werd een bijzonder rommelige wedstrijd. Dit kwam niet alleen door de harde wind wat goed voetballen vrijwel onmogelijk maakte, maar ook scheidsrechter Huurdeman maakte er een potje van. Deze bijzonder aardige man floot niet partijdig maar was veel te aanwezig en haalde alle snelheid uit de wedstrijd.

De wedstrijd kan verder kort worden samengevat. Voetballend was VVA de betere ploeg, maar Lienden verdedigde sterk en kreeg uiteindelijk ook de beste kansen. Dit kwam doordat VVA doelman Wilco Verwoerd uitstekend keepte en zijn doel schoon hield. De aanvallers van VVA kwamen niet tot grote kansen. Het meeste gevaar kwam uit enkele afstandsschoten. Lienden had misschien recht op meer, maar was uiteindelijk blij met het gelijkspel.

VVA verliest met de 0-0 belangrijke punten in de strijd om de titel. Concurrent Vriendenschaar won nipt van DVSA en neemt de koppositie weer over op basis van een beter doelsaldo.

As zaterdag 23 maart de absolute topper in Achterberg waar Vriendenschaar de tegenstander is. Aanvang 14:30 uur op Sportpark De Meent.

Meer nieuws
Overzicht