Peters Optiek, V.B.A.C. BV en Van Verseveld Infra plaatsen reclamebord

02-11-2015

Rondom het hoofdveld van ons sportpark hangen nu ook reclameborden van Peters Optiek, V.B.A.C. BV Consultancy en Van Verseveld Infra.

Peters Optiek: Bent u op zoek naar een bril, zonnebril of contactlenzen? Dan bent u bij Peters Optiek in Veenendaal aan het juiste adres. Peters Optiek is een familiebedrijf, waar kennis van zaken en tientallen jaren ervaring garant staan voor de hoogste kwaliteit in oogzorg en brilservice. De medewerkers van onze optiek staan graag voor u klaar om u te adviseren over uw specifieke kijkprobleem. Onze opticiën voert graag een oogmeting bij u uit. Voor meer informatie zie www.petersoptiek.nl.

V.B.A.C. BV Consultancy: IFI is een veelzijdig en onafhankelijk bedrijf, gespecialiseerd in financiële zaken en transacties. Wij bieden een totaal pakket aan diensten voor elke situatie, waarbij alle factoren in kaart zijn gebracht. Vele jaren en het uitgebreide netwerk van IFI garanderen succes. Wij verlenen de volgende diensten: Makelaardij, Hypotheken, Assurantiën, Aan- en Verkoop Bedrijven, Beleggingsonroerendgoed, Intern Management, Participatie, Intermediair. Voor meer informatie zie www.ifi-online.eu.

Van Verseveld Infra is gespecialiseerd in diverse diensten en werkzaamheden op het gebied van grondwerkzaamheden, straatwerkzaamheden en infra. Voor elk segment hebben wij uiterst gedreven en gekwalificeerd personeel. Voor meer informatie zie www.vanverseveldinfra.nl.

Meer nieuws Overzicht