Wesley van Beijnum “Man of the Match”

05-10-2023

Wesley van Beijnum werd zaterdag 30 september ’23 verkozen tot “Man of the Match”. De linksbuiten van VVA Achterberg lijkt steeds beter in vorm te komen en maakte tegen sv. de Valleivogels weer een gedreven indruk. Met zijn treffer 10 minuten voor tijd, gooide Wesley de wedstrijd op slot en behaalde VVA een mooie 3-0 thuiszege.

“Het gaat lekker de laatste weken en ik kom steeds beter in vorm. Ik moet zeggen, dat ik de bal wel lekker raakte met m’n hoofd en de keeper er weinig aan kon tegenhouden. Mooi dat ik met dit doelpunt de wedstrijd op slot gooide en we de overwinning binnen konden halen”, aldus een blije Wesley die vele felicitaties in ontvangst moest nemen van spelers en supporters. Na de wedstrijd kreeg hij de bloemen overhandigd die horen bij de “Man of the Match”.

Het boeket bloemen wordt beschikbaar gesteld door Tuincentrum “De Wildernis” uit Achterberg.
Het leven kleurrijk en geurrijk maken doet De Wildernis vol groeninspiratie door uw huis en tuin met bloemen en planten te verrijken. U bent in de tuincentra en bloemenwinkels in Achterberg, Veenendaal, Rhenen en Elst(u) van harte welkom voor de mooiste bloemen, planten, tuin- en huisartikelen en een goed advies.

Meer nieuws Overzicht