REMINDER! Aan alle vrijwilligers van VVA Achterberg: UITNODIGING JAARLIJKSE VRIJWILLIGERSAVOND

28-03-2019

Hierbij nodigen wij jou, samen met je eventuele partner, uit voor de jaarlijkse vrijwilligersavond van VVA Achterberg op vrijdag 29 maart a.s.

Jullie verdienen een bijzonder dank je wel. Zonder jullie hulp kan onze vereniging niet draaien. Om deze reden wil het bestuur van VVA Achterberg alle vrijwilligers in het zonnetje zetten middels een leuke ongedwongen avond, waarin “actief aan eten doen” centraal staat. Laat je mediterraan verrassen!

Tevens organiseren wij een pub quiz waarin een aantal leuke prijsjes te winnen zijn.

Het bestuur van VVA heeft besloten om de jaarlijkse vrijwilligersavond te houden op de laatste vrijdag van maart, zodat wij jullie een leuke gezellige avond kunnen aanbieden in het nog lopende seizoen. Zo is voor iedereen bekend wanneer volgend jaar de vrijwilligersavond zal gaan plaatsvinden!

De zaal is open om 19.30 uur. Vanaf +/- 20.00 kan het mediterrane feestmaaltijd beginnen. Deze avond vindt plaats in onze fraaie kantine op ons sportpark “De Meent”.

In verband met de voorbereidingen en organisatie is het voor ons prettig je komst aan ons door te geven. Ben je van plan te komen (wat wij natuurlijk graag zien) laat dit dan uiterlijk 15 maart a.s. aan ons weten via sms of WhatsApp naar telefoonnummer 06–53400135.

Of mail naar ericvdburg@casema.nl

Geef ook even door of je alleen of met 2 personen komt. Mocht je verhinderd zijn, dan vernemen wij dit ook graag voor 15 maart a.s.

Graag tot ziens op vrijdag 29 maart a.s.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van VVA Achterberg

Meer nieuws
Overzicht