Samenvatting ledenvergadering

07-02-2017

op maandag 30 januari j.l. werd de 1e Algemene Ledenvergadering gehouden van VVA Achterberg.

De belangrijkste zaken hieruit komen hieronder aan de orde:

Algemeen
De vergadering werd bezocht door 30 stemgerechtigde leden van de vereniging. Zij hielden 1 minuut stilte vanwege het overlijden van Bep van Hasselaar, een zeer gewaardeerd lid van onze vereniging.

Verder stelde de voorzitter voor om de ereleden van VVA’ 71 dezelfde status te geven binnen VVA Achterberg. De vergadering gaf zijn akkoord hieraan, evenals aan de benoeming van Adri van der Laan (erelid) en Walther Veltman (lid van verdienste) van VVA Achterberg.

Bestuursverkiezing
De vergadering gaf zijn akkoord aan de huidige bestuurssamenstelling, te weten: Marc Bouwman (voorzitter), Bertus van der Meijden (penningmeester), Hans van der Wal (secretaris), Egbert van der Burg (seniorenvoetbal), Gijs Jan Baardman (jeugdvoetbal), Eric van der Burg (facilitaire zaken) en Johan van der Voort (algemene zaken). Dit voor een periode van 3 jaar. Er waren geen tegenkandidaten.

Kascommissie
De kascommissie zal uit de volgende personen gaan bestaan: Albert Meeuwissen, Henk van Ruiswijk en Aart van de Bovenkamp, met als reserve: Freek van Hunnik.

Financien
De penningmeester gaf een toelichting op de begroting voor het seizoen 2017-2018, onder de vermelding dat we het komende seizoen BTW-plichtig gaan worden. De contributies zullen ook in het nieuwe seizoen niet verhoogd worden. De penningmeester is en blijft beschikbaar voor nadere toelichting(en).

Aandachtspunten vanuit de vergadering

  • De contributies via Club Collect moeten beter gemonitord worden
  • Er moet meer aandacht komen voor de jeugd, met nadruk op de aanwas en de begeleiding (trainers/leiders).
  • De informatievoorziening op de site kan in vele opzichten beter, nu vaak gedateerd en eenzijdig.
  • De ontvangst bij thuiswedstrijden, zeker bij de jeugd kan beter.
  • Verzoek of het mogelijk is een 35+ toernooi te organiseren op een zaterdag aan het einde van het seizoen.

Namens het bestuur
De secretaris

Meer nieuws Overzicht