Monsterscore VVA Achterberg in Elst

11-03-2018

In Elst stond voor VVA de uitwedstrijd tegen Oranje Wit op het programma. De hekkensluiter op de ranglijst, maar voor VVA per definitie geen makkelijke tegenstander. Dit keer was het echter een walk-over voor de Achterbergers waarbij de teller stokte op 0-11.

VVA begon fel en met veel druk wat in de 2e minuut al resulteerde in een 0-1 voorsprong door een mooi afstandsschot van Quincy Diepenveen. Gelijk erna kreeg Sammy Moshi een grote kans die nog werd gemist. Enkele minuten later werd een schot van Dennis Veer binnen getikt door een eigen speler van Oranje Wit waarna dezelfde Dennis Veer de 0-3 binnenschoot. Eigenlijk was de wedstrijd toen al gelopen. Via Wesley Rocourt en opnieuw Dennis Veer werd de ruststand bepaald op 0-5. Oranje Wit raakte tussendoor nog een keer de paal, dat was ook het enige wapenfeit.

Na rust was het de Marwan van Heugten show die 5x scoorde in één helft. Tussendoor scoorde Dennis Veer nog zijn 3e doelpunt waarmee de martelgang voor de Elstenaren eindigde op 0-11. VVA pakt hiermee ondanks de grote uitslag gewoon drie punten en tankt wat zelfvertrouwen. Het gaat echter om de echte wedstrijden, te beginnen met koploper DEV Doorn die komende week op bezoek komt in Achterberg. Aanvang 15:00 uur op Sportpark De Meent.