Marijke Buitenhuis

18-04-2018


Geschokt en vol ongeloof hebben wij het bericht vernomen dat Marijke Buitenhuis, de vrouw van ons verenigingslid Jakob Buitenhuis en moeder van Mettina en Sofia, op 48 jarige leeftijd een tragisch noodlottig verkeersongeval niet heeft mogen overleven.

Wij herinneren Marijke als een liefdevolle, zorgzame en betrokken vrouw die wij ongelofelijk gaan missen en een lege plek in ons leven oplevert maar ze blijft voor eeuwig in onze herinnering. Marijke was bijvoorbeeld één van de organisatoren van het eerste uur, de stille drijvende kracht achter de schermen bij het succes volle VVA evenement “De Achterbergse Dagen”.

Voor diegene die behoefte heeft om de familie te condoleren is hiervoor de mogelijkheid om op woensdag 25 april a.s. van 19.00 tot 21.30 uur uw condoleance over te brengen aan de familie in de Cunerakerk te Rhenen.

De uitvaartdienst zal plaatsvinden op donderdag 26 april a.s. om 10.30 uur in de Cunerakerk te Rhenen waarna aansluitend de begrafenis zal plaatsvinden op de begraafplaats “Larikshof” aan de Autoweg te Rhenen.

Onze gedachten gaan uit naar Jakob, Mettina, Sofia en overige familieleden. Wij wensen de familie en nabestaanden ongelofelijk veel kracht en sterkte toe met dit verschrikkelijke verlies.

Namens het bestuur van VVA Achterberg.

Meer nieuws
Overzicht