VVA ontvangt VVOP

29-02-2024

Zaterdag staat de belangrijke wedstrijd tegen VVOP op het programma. Na het verlies van vorige week tegen sv. de Valleivogels zakte VVA Achterberg 2 plaatsen op de ranglijst en werd het gepasseerd door FC Breukelen en VVOP. FC Breukelen behaalde een knappe 3-0 overwinning bij CJVV in Amersfoort en VVOP hield in Voorthuizen koploper Veensche Boys op een verdienstelijk 3-3 gelijkspel al verspeelde het in de slotfase een 3-1 voorspong.

Op zaterdag 7 oktober ’23 won VVA met 4-2 van VVOP in Voorthuizen door doelpunten van Wesley van Beijnum, Mike Jansen (2x) en Giovanni Scharrenberg. Na ruim 70 minuten stond een 4-0 voorsprong op het scorebord voor VVA, maar VVOP wist in de laatste 20 minuten nog 2x tegen te scoren. Waar VVOP in de beginfase van de competitie een aantal wedstrijden op rij verloor is het de laatste tijd beter in vorm gekomen en heeft trainer Ricardo van de Pol een hecht team gemaakt van VVOP.

Door de nederlaag van vorige week tegen sv. de Valleivogels is de voorsprong op de naaste concurrenten geslonken en breken er spannende weken aan. Van de 14 clubs in de 2e klasse B degraderen de nrs. 13 en 14 rechtstreeks naar de 3e klasse en spelen de nrs. 10, 11 en 12 play-off wedstrijden om klasse behoud. VVA staat nog altijd op een veilige plek, maar tegen de naaste concurrenten zullen er wel punten gepakt moeten worden. VVOP heeft 1 punt meer dan de Achterbergers en zal met een resultaat huiswaarts willen keren. We komen ook in een fase waarin blessures en schorsingen een belangrijke rol kunnen gaan spelen. Bij VVA keren in ieder geval Wesley van Beijnum en Jasper van Daalen weer terug in de wedstrijdselectie, terwijl VVOP in ieder geval Bram Hulsbosch en Tim Witte moet missen wegens schorsingen.

De wedstrijd VVA Achterberg tegen VVOP staat onder leiding van KNVB scheidsrechter Dhr. Gert van den Broek uit Blaricum.

VVA Achterberg wenst alle bezoekers aan deze wedstrijd een mooie en sportieve voetbalmiddag toe.

Locatie: Sportpark “De Meent” te Achterberg.
Aanvang: 14.30 uur