Cursus verenigingsscheidsrechter

29-02-2024

ZONDER SCHEIDSRECHTER GEEN VOETBAL

Voetbalverenigingen kampen met een tekort aan scheidsrechters. Slechts 10% van de wedstrijden die wekelijks worden gespeeld, worden gefloten door een KNVB-scheidsrechter. Voor alle overige wedstrijden moet een clubscheidsrechter geregeld worden. De slogan “ Zonder scheids geen Voetbal” is dan ook maar al te waar, want zonder scheidsrechter wordt er geen wedstrijd gespeeld. Elke week beleven kinderen, jongeren en ouderen veel plezier aan het voetballen tijdens een wedstrijd. Om ervoor te zorgen, dat we onze wedstrijden kunnen blijven voetballen, willen we de scheidsrechter pool binnen onze vereniging uitbreiden en versterken.

CURSUS VERENIGINGSSCHEIDSRECHTER

Samen met een aantal voetbalverenigingen uit de omliggende plaatsen is het initiatief genomen om een cursus verenigingsscheidsrechter te organiseren. Iedereen vanaf 14 jaar kan zich opgeven voor deze cursus en de kosten worden door VVA Achterberg betaald. Zowel jeugd- en seniorenleden als ouders, maar ook andere belangstellenden kunnen zich opgeven.

De cursus verenigingsscheidsrechter veldvoetbal is een praktijkgerichte opleiding en bestaat uit 4 bijeenkomsten van ca. 3 uur op doordeweekse avonden. Daarnaast ga je, onder begeleiding, een aantal stagewedstrijden fluiten.
Lijkt het je leuk om voetbalwedstrijden in goede banen te leiden? Meld je dan z.s.m. aan bij onze secretaris Henk Kluitenberg. Samen met de KNVB zorgen wij ervoor, dat je met voldoende bagage aan de slag kunt bij wedstrijden binnen onze club.

Aanmelden kan t/m zaterdag 9 maart a.s. via een mail naar secretaris@vva-achterberg.nl
Voor meer info kunt u ook contact opnemen met onze secretaris.

Meer nieuws
Overzicht