Een VVA Achterberg “muts met een verhaal”.

26-05-2017

VVA Achterberg verkoopt een VVA muts. Een muts met een verhaal?

We zullen dit nader toelichten. Op het Willem Arntz huis, van Altrecht, in Utrecht wonen mensen met een ernstige en complexe psychiatrische ziekten. Bij Altrecht gaan ze uit van de eigen kracht van mensen. Met specialistische diagnostiek en behandeling helpen ze kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met een psychiatrische aandoening de regie over hun leven te behouden en hun rol in de samenleving weer op te pakken. Samen werken aan ontwikkeling en herstel in al zijn facetten, ook als dat soms ingewikkeld of zelfs onmogelijk lijkt. Het herstel van de patiënt met een psychiatrische aandoening staat dus centraal. Dagactiviteiten aanbieden die gericht zijn op herstel ondersteunendebehandeling is daar een onderdeel van.

WIJ 3.0 biedt deze activiteiten in diverse vormen aan. Wij 3.0 activeert en begeleidt mensen o.a. ernstige en complexe psychiatrische ziekten. Hierbij kijken we vooral naar mogelijkheden in plaats van beperkingen. Dit doen we samen met de patiënt.

“De muts met een verhaal”.
In het kader van activering is het idee ontstaan om een vissers mutsje te gaan breien met clienten. Een heuse VVA Achterberg muts. Deze muts bieden wij aan voor maar 5 euro !! U koopt dus niet zo maar en supporters muts van VVA Achterberg! Nee, u koopt “ een muts met een verhaal”. En steunt ook nog eens een goed doel.

In de kantine, achter de bar, is de muts te verkrijgen voor maar 5 euro!!

DAT IS MIJN VOETBALCLUB, DAT IS VVA