CMC-Achterberg Cup op zaterdag 26 augustus a.s. bij VVA Achterberg

23-08-2023

Op zaterdag 26 augustus ’23 wordt er op sportpark “De Meent” gestreden om de CMC-Achterberg Cup. 8 Clubs uit de regio zullen in 2 poules van elk 4 clubs strijden om de wisselbeker en een aantal andere interessante prijzen.

Er is een aantrekkelijk regionaal deelnemersveld en de volgende clubs nemen deel: Uit Wageningen komen WAVV en SKV, uit Veenendaal nemen SV Panter, VRC en vv. Veenendaal deel, Ede wordt vertegenwoordigd door ksv. Fortissimo, tsv Theole komt uit Tiel en het organiserende VVA is natuurlijk ook van de partij.

Vanaf 10.30 uur tot 14.20 uur worden de poulewedstrijden gespeeld. De poulewinnaars plaatsen zich voor de finale. De finale wordt om 15.00 uur afgetrapt. Alle wedstrijden hebben een speelduur van 2 x 15 minuten en staan onder leiding van KNVB scheidsrechters uit de districten Oost en West 1.

Aansluitend zal er na afloop van het toernooi een feestje plaatsvinden, waarbij Feest DJ Ott samen met zanger Delano Scheffers tussen 16.00 uur en 20.00 uur voor de nodige muziek en gezelligheid zullen zorgen!

CMC Bedrijfsmakelaardij & Verzekeringen uit Veenendaal heeft zich als hoofdsponsor aan de Achterberg Cup verbonden. CMC is zóveel meer dan een bedrijfsmakelaar: Adviseur, koffieliefhebber, voetbalfan, teamspeler, luisterend oor, professional en grensverleggend attent!

Meer nieuws
Overzicht