Oktoberfest 13-10-2018

26-09-2018

Sinds enige maanden is ons sportpark rondom het hoofdveld en het VOC-court voorzien van LED-verlichting. De oude lampen voldeden niet meer aan de huidige eisen, zijn erg duur in onderhoud en verbruik. Kortom een mooie duurzame investering richting de toekomst!

Echter de aanschaf van LED-verlichting is niet goedkoop. Naast een gesubsidieerde bijdrage vanuit de gemeente heeft VVA het overgrote deel zelf moeten bekostigen. Om de lasten wat te verlichten heeft een enthousiaste groep vrijwilligers een mooi initiatief op touw gezet.

Zaterdag 13 oktober organiseren zij het “All Inclusive VVA Achterberg LED oktoberfest” een bijzondere avond waarbij we op een feestelijke wijze de verlichting officieel in gebruik gaan nemen. Naast de officiële opening is er o.a. live muziek met DE aprés ski zanger uit Westendorf Oostenrijk “Stefan Storm” Daarnaast zal er ook een veiling worden georganiseerd waarbij zeer bijzondere en unieke items worden geveild. Denk bijvoorbeeld aan verschillende Eredivisie VIP arrangementen, weekendjes weg, cabrio rijden, enzovoort. Voor slechts € 35 euro per persoon kunt u hierbij aanwezig zijn. Zoals gezegd betreft het een all-inclusive feest dus drank en eten zijn inbegrepen.

De kaarten zijn verkrijgbaar bij Albert Meeuwissen, Johan van der Voort, Aart van de Bovenkamp, Roef van Beijnum of Jaap van de Pavert. U kunt ook een mail sturen naar johanv78@ziggo.nl telefonisch zijn ze te bestellen op het nummer 0646204954.

Wees snel want de aantallen zijn beperkt.

Tot de 13de!

Activiteiten VVA Achterberg

Meer nieuws
Overzicht