Alpe d'HuZes Arie Rensen

07-05-2018

Voor de uitwedstrijd tegen Echteld zochten wij een verzorger voor ons 1e elftal omdat onze vaste verzorger Jan Schoeman verhinderd was. Uiteindelijk kwamen wij uit bij Arie Rensen. Arie is momenteel verzorger van Lunteren en was deze dag vrij. Toch heeft hij de moeite genomen om ons deze dag terzijde te staan.

Arie wilde hier geen vergoeding voor. Wel vroeg hij aandacht voor zijn deelname aan de Alpe’HuZes. Als club steunen wij dit fantastische initiatief.

Ik hoop dat veel leden dit initiatief zullen volgen en een donatie overmaken naar Arie Rensen.


Na deelname in 2014, 2015 en 2017 vond ik het wel genoeg. Ik was blij dat ik van die eindeloze trainingen in Zuid-Limburg, Het Rijk van Nijmegen, De Posbank, de Amerongse Berg en de spinning bike af was en weer lekker toertochtjes op de mountainbike kon gaan maken.

Maar ja, nadat mijn teamgenoten van team: www.stichtingzorgelooskind.nl het plan hadden opgevat om nog één keer mee te doen, begon het toch weer te kriebelen. Na lang aandringen van mijn teamgenoten heb ik besloten om nog één keer mee te doen aan het evenement. Dat is dan wel echt de aller allerlaatste keer.

Donderdag 7 juni 2018 ga ik dus 3, misschien 4 keer de Alpe d’Huez opfietsen om zo een bijdrage te leveren aan de strijd tegen kanker.

Stel je eens voor: donderdag 7 juni 2018, Rue de Général de Gaulle, Le Bourg d’Oisans aan de voet van de Alpe d’Huez, 04.30 uur in de ochtend, temperatuur rond het vriespunt, motregen, snijdende wind. Zo’n 4000 fietsers en lopers zijn in afwachting van het startsignaal, om op deze dag weer een stukje geschiedenis te schrijven in de strijd tegen kanker. Ik ben er trots op dat ik samen met mijn teamgenoten (Bianca, Stefan, Diana, Marcel, Aart, Gabor en Richard) van team: www.stichtingzorgelooskind.nl daar een bijdrage aan mag leveren.

Als Alpe d’HuZes willen we ooit de ziekte onder controle krijgen, zodat er in de toekomst niemand meer doodgaat aan kanker. Iedereen die hieraan meedoet of meehelpt, kan daar trots op zijn, ook jij!

Door mij te sponsoren per beklimming of éénmalig voor mijn deelname mag jij ook hartstikke trots op jezelf zijn, omdat je daarmee een bijdrage levert aan de strijd tegen kanker.

Ga snel naar: https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/doneren
Steun deelnemer: Arie Rensen

In 2017 zamelden alle deelnemers van Alpe d’HuZes samen 10,4 miljoen euro in. Onderstaand een bedankbrief van KWF Kankerbestrijding:
https://www.opgevenisgeenoptie.nl/media/over-alped...

Meer nieuws
Overzicht