Een nieuwjaarsreceptie vol met gezelligheid!

07-01-2019

Afgelopen zaterdag 5 januari 2019 heeft op het sportpark van VVA Achterberg de traditionele nieuwjaars receptie plaatsgevonden. In onze prachtig versierde, supergezellige kantine werd er volop handen geschud en gelukkig nieuwjaar gewenst. Groot was de opkomst, jong en oud hebben onder het genot van koekie en zopie geklonken op het nieuwe jaar!

Voorzitter Marc Bouwman kon trots mededelen dat het fantastisch gaat met VVA.

Op voetbal gebied gaat het crescendo met VVA Achterberg. Ons vlaggenschip VVA 1 staat bovenaan in de competitie en ook 2 en 3 draaien volop mee voor het kampioenschap.

Alle jeugdelftallen doen goed mee in hun compteties.

Nog nooit in de geschiedenis van VVA Achterberg heeft er een jeugdelftal op een zo hoog niveau gespeeld als numet JO 11-1. HOOFDKLASSE!! Een groot compliment aan de jeugdafdeling van VVA Achterberg.

Vrijwilligers van VVA Achterberg worden door Marc genoemd en geroemd. Zonder vrijwilligers is VVA Achterberg helemaal niets! Blij zijn wij bij VVA Achterberg dan ook met het grote aantal vrijwilligers dat zich week in en week uit weer inzet voor onze club.

Grote waardering is er voor de sponsor commissie en voor de sponsoren. VVA Achterberg kan niet zonder sponsoren en VVA Achterberg is dan ook super blij met onze sponsoren!De VOC, ondernemersclub van VVA, bestond in 2018 alweer 10 jaar! Onze voorzitter overhandigde een mooi cadeau aan VOC voorzitter Bart Veldhuizen. Het cadeau is de bijna 50 jaar oude allereerste VVA vlag, die op schiitterende wijze is ingelijst door JW v Gesink interieurbouw. VOC voorzitter Bart Veldhuizen beloofde dat dit cadeau een mooi plaatsje krijgt in de VOC CORner.

image1-17.jpeg


LOPEN VOOR LICHT

VVA Achterberg heeft voorafgaande aan de nieuwjaars receptie een sponsorloop georganiseerd t.b.v. onze nieuwe LED verlichting.

De jongste jeugdleden hebben zich helemaal uit de naad gelopen om zoveel mogelijk centen te verzamelen voor de club. En dit is gelukt. Voorzitter Marc Bouwman kon na afloop een mooi bedrag bekendmaken!

Al met al een zeer geslaagde middag voor VVA Achterberg.

Het bestuur van VVA Achterberg wenst alle leden en hun dierbaren, vrijwilligers, supporters, sponsoren en een ieder die VVA Achterberg een warm hart toedraagt een heel sportief en gezond 2019 toe.

Meer nieuws
Overzicht