Nick ter Burg “Man of the Match”

04-12-2023

Nick ter Burg werd zaterdag 25 november ’23 verkozen tot “Man of the Match”. De middenvelder was de gevierde man bij VVA met 2 doelpunten en kon op die manier zijn basisplaats bekronen. Mede door zijn inbreng werd de Merino's op een 3-0 nederlaag getrakteerd.

“Het is wel lekker dat ik vandaag 2x scoor, want tot nu toe was scoren nog niet gelukt. Na mijn overstap naar VVA moest ik wel even wennen aan het niveau, maar ik ben goed opgevangen door de spelers en de staf. Teammanager Adri van der Laan had al een paar keer tegen mij gezegd, dat ik wat vaker moet schieten en daar heb ik dit keer naar geluisterd. Mooi om op deze manier belangrijk te zijn voor het team”, aldus een blije Nick ter Burg. Na de wedstrijd kreeg hij de bloemen overhandigd die horen bij de “Man of the Match”.

Het boeket bloemen wordt beschikbaar gesteld door Tuincentrum “De Wildernis” uit Achterberg.
Het leven kleurrijk en geurrijk maken doet De Wildernis vol groeninspiratie door uw huis en tuin met bloemen en planten te verrijken. U bent in de tuincentra en bloemenwinkels in Achterberg, Veenendaal, Rhenen en Elst(u) van harte welkom voor de mooiste bloemen, planten, tuin- en huisartikelen en een goed advies.

Meer nieuws
Overzicht