Peter op ’t Hof fysio en verzorger bij VVA ’71

08-06-2016

Met ingang van het nieuwe seizoen zal Peter op ‘t Hof aan de slag gaan als fysiotherapeut en verzorger van de A en B-selecties. Peter is 29 jaar, woonachtig in Woudenberg en sinds 2010 werkzaam als fysiotherapeut bij Fysiotherapie Scheepjeshof in Veenendaal.

Peter zal op de dinsdag en donderdagavonden bij de trainingen van de selecties aanwezig zijn voor de nodige verzorging, hersteltraining of andere medische begeleiding. Om privé redenen is Peter niet elke zaterdag beschikbaar. Indien nodig is Peter op zaterdag beschikbaar op afroep, tijdens de wedstrijden zal hij in principe niet als verzorger optreden. Hiervoor is er nog een vacature.

De Technische Commissie is blij met de komst van Peter naar VVA ’71. Niet alleen een jong en enthousiast persoon, maar zeker ook een kwalitatief bekwaam medisch begeleider, passend bij de doelstellingen van VVA.

Peter stelt zich voor: “Ik ben in 2009 aan de Hogeschool Utrecht afgestudeerd en na een aantal waarnemingen elders, in 2010 gestart bij de Scheepjeshof. Ik heb als specialisatie de opleiding sportfysiotherapeut en een master manueel therapeut behaald. Verder heb ik een aantal cursussen over o.a voeding en Dry Needling gevolgd. Per 01 januari 2012 heb ik de praktijk van Dirk Anjema binnen Fysiotherapie Scheepjeshof overgenomen.

Ik voetbal momenteel nog bij VV Scherpenzeel in het 3e elftal. In het verleden heb ik ook nog een aantal jaren in het 1e gespeeld. Elke week op zaterdag voetballen en verplichtingen wel ik niet meer. Ik vind het niet alleen leuk om als verzorger / medisch begeleider bij VVA ’71 aan de slag te gaan, maar ik heb me ook laten inschrijven bij VVA ’71 als spelend lid. Wie weet kan ik één van de elftallen nog een keer van dienst zijn.”

Meer nieuws
Overzicht