VVA Achterberg - WVV Wageningen 7-0

21-11-2017

Voor VVA Achterberg stond er een thuiswedstrijd op het programma tegen WVV Wageningen. Een mooie gelegenheid om het herstel de slechte start van de competitie door te zetten. Het werd een overtuigende 7-0 overwinning voor de Achterbergers.

Met de teruggekeerde Yat Win Law voor het eerst in de basis speelde VVA een prima wedstrijd. Er was meer balans in het elftal en dit keer werden de kansen benut. Al hadden er ook dubbele cijfers op het scorebord kunnen staan.

VVA startte voortvarend. In de 4e minuut kreeg Dennis Veer al een grote kans, in plaats van te liften schoot hij laag tegen de doelman van WVV. Dezelfde Dennis Veer liftte de bal in de 15e minuut wel goed over de keeper heen. Dat was al de 2-0, want net daarvoor had In Marwan van Heugten de 1-0 gescoord op een prima assist van Tijmen vd Kolk. In de 24e minuut was het De Wildernis Man-of-the-Match Yat Win Law die met een schitterende knal de 3-0 scoorde. Dit was ook de ruststand.

Na rust ging VVA onverminderd door en bleef het goed voetballen. Het creƫerde veel kansen en gaf vrijwel niets weg. Via 2x de lat en 2x de paal en goede reddingen van de doelman van Wageningen bleef het lang 3-0. In de 70e minuut viel dan eindelijk de 4-0 door opnieuw Marwan van Heugten. Daarna ging het snel en liep VVA uit naar 7-0 door Samir Moshi, Dennis Veer en Niels Roelofsen.

Een goede overwinning van VVA Achterberg wat weer langzaam naar boven durft te kijken. Het goede spel geeft vertrouwen voor de volgende wedstrijd, as zaterdag uit bij SVF in Cothen.

Opstelling VVA Achterberg: Nick van der Linden, Wesley Rocourt, Toine Korthouwer, Tim van Ginkel, Niels Homburg, Quincy Diepenveen, Dennis Veer, Yat Win Law (65. Niels Roelofsen), Tijmen van de Kolk (55. Samir Moshi), Mark van Ruiswijk (75. Jarwin van Laar), Marwan van Heugten.