Supporter van de week!

25-09-2018

Rob Hooiveld woont bij Zideris in Rhenen. Zideris is een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking. Vrijwel iedere thuiswedstrijd, en als het kan ook bij uitwedstrijden, is hij samen met zijn begeleider/vrijwilliger Theo langs het veld te vinden. Voor hem zijn deze wedstrijden echt een uitje.

Afgelopen zaterdag was het weer zover. Nietsvermoedend betrad hij het sportpark maar werd al gauw opgevangen door Jan van Leijen. Of hij zich even om wilde kleden want hij mocht samen met de 1e elftallen van VVA Achterberg en Kesteren het veld betreden om de aftrap te verrichten. Wat een enorme verrassing voor hem!

Na eerst een hapje en drankje genomen te hebben is hij zich gaan omkleden en het mag gezegd worden; het tenue staat hem geweldig. Na de nodige instructies en het handje schudden kreeg hij de wedstrijdbal van de scheidsrechter.

Als een profvoetballer verrichtte hij de aftrap om de bal al gauw over te spelen op Santi van Beijnum. Santi was pupil van de week en hij soleerde op de doelman van Kesteren af om hem vervolgens koelbloedig in het doel te schieten. De toon was gezet!

Na de aftrap is Rob zich gauw gaan omkleden om de wedstrijd vanaf de tribune te volgen.

Na de wedstrijd mocht hij de VOC ruimte in en is nog met de speler van de week op de foto geweest. De wedstrijdbal mocht hij natuurlijk houden.

Rob heeft een geweldige dag gehad en bedankt VVA Achterberg hartelijk. Rob is trots op VVA Achterberg en VVA Achterberg is trots op Rob, de supporter van de week!

Meer nieuws
Overzicht