Spontane inzamelingsactie levert nieuw clublied op

09-12-2013

In 1996 tijdens het 25 jarig bestaan van VVA`71 heeft toenmalig bestuurslid Sander van der Burg, naast het maken van ons mooie logo, ons clublied "Dat is mijn voetbalclub, Dat is VVA” geschreven en gemaakt.
In de 18 jaar dat dit liedje bestaat is de opname kwaliteit erg verouderd en verslechterd. Met dit gegeven is een rondgang langs leden en elftallen gemaakt. Met de uitleg dat het een hommage aan de begin dit jaar overleden Sander is werd spontaan de portemonnee getrokken en werd de gang naar een muziekstudio mogelijk gemaakt. Het resultaat mag er zijn.
Het vernieuwde clublied "Dat is mijn voetbalclub, Dat is VVA” is klaar. Zanger Arie Boerstra, bekend staand als feestzanger Arie, hij heeft onder andere duets gezongen met Wolter Kroes, Django Wagner etc. en producer Peter van Nierop van studio Strictly Music zijn er in geslaagd om er een modern, leuk en vlot liedje van te maken. Zaterdag 4 januari a.s. tijdens de nieuwjaarsreceptie zal het clublied “Dat is mijn voetbalclub, Dat is VVA” worden gepresenteerd en gegeven aan de vereniging namens de vereniging. Een prima initiatief van onze leden. Ook zal er een cd van dit liedje klaarliggen. Dit alles is mede mogelijk gemaakt door de VOC, MC Afdichtingen uit Achterberg en kledingzaak BEBOB uit Rhenen.
Rond 4 Januari zal het nieuwe clublied ook te downloaden zijn op de vernieuwde site van VVA`71.