Grote Clubactie bij VVA’71

10-09-2014

Ook dit jaar doet VVA’71 weer mee aan de Grote Clubactie. De Grote Clubactie is een gerenommeerde loterij waar fantastische prijzen te winnen zijn, zowel voor de lotenkopers als de lotenverkopers. Een lot kost 3,- en 80% (dus 2,40) komt ten goede aan VVA’71. Vanaf zaterdag 13 september ’14 mag er met de verkoop gestart worden en deze week ontvangen alle jeugdleden van VVA’71 de lotenboekjes met een begeleidende brief.
Dit jaar is het voor de lotenverkopers (dus de jeugdleden van VVA’71) extra interessant om mee te doen, want onder de beste lotenverkopers zijn geweldige prijzen te winnen. De hoofdprijs is een Apple iPad! Ga hiervoor naar www.clubactie.nl/verkoopwedstrijd.

VVA’71 organiseert ook een eigen verkoopwedstrijd:
De 1e prijs is 2 kaarten voor een thuiswedstrijd van het Nederlands Elftal
De 2e prijs is 2 kaarten voor een thuiswedstrijd van Vitesse of FC Utrecht
De 3e prijs is 2 kaarten voor een wedstrijd van het Nederlands Dames Elftal of Jong Oranje
Teamprijs: Voor het team dat de meeste loten verkoopt, hebben we een teamprijs en dat is een Mac Donalds hamburger menu voor het hele team.

Als sponsor en partner van de Grote Clubactie helpt Horloge.com (www.horloge.com) graag om zoveel mogelijk loten te verkopen en daarom bieden zij VVA’71 graag een gratis prijzenpakket aan voor de beste lotenverkopers. Weer een extra stimulans dus om zoveel mogelijk loten te verkopen. De precieze inhoud van het pakket is nog een verrassing, maar er zitten hele leuke prijzen in. Reden genoeg om actief aan het verkopen te gaan. De opbrengst van de Grote Clubactie wordt door VVA’71 o.a. gebruikt voor de aanschaf van trainingsmaterialen, zoals ballen, hesjes, pilonnen. Verder gaat 25% van de opbrengst naar het team waar je in speelt en dat geld kan gebruikt worden voor een team-uitje, voor een activiteit of voor deelname aan een buitenlands toernooi. Dus des te meer loten je verkoopt, des te meer jouw team te besteden heeft. 
Klik HIER voor de flyer.

Meer nieuws
Overzicht