Secretariswissel bij VVA

11-09-2018

Na 5 jaar trouwe dienst hangt Hans van de Wal de “secretaris voetbalschoenen” aan de welbekende wilgen!

Hans was in de tijd van VVA’71 de laatste jaren al actief als bestuurslid secretaris en heeft samen met de andere bestuurleden ervoor gezorgd dat er gevoetbald kan blijven worden in De Meent door de eerste jaren van VVA Achterberg ook de functie als bestuurlid secretaris te bekleden.

Hans hartelijk dank voor de prettige samenwerking en alle uren die je in ons clubje hebt willen steken.

Gelukkig hebben we een opvolgster voor Hans gevonden en wel Romy Weidema. Romy is geen vreemde binnen de club want ze heeft al diverse functies binnen de club bekleed en Romy stelt zich graag voor.

Mijn naam is Romy Weidema en ik woon met mijn dochter Senza (10) en ons konijntje Sisley in Rhenen. Senza is sinds haar 5e jaar lid bij VVA. Samen met haar nichtjes Sissey, Angely en Loïs speelt zij dit jaar in JO14-1G.

Sinds een aantal jaren ben ik actief bij VVA als teamleider/coach. Samen met Gert Stam hebben wij destijds een nieuw meisjesteam opgezet, waarmee wij in het 2e jaar het kampioenschap hebben behaald.

Daarnaast vervul ik sinds begin vorig jaar de functie van secretaris bij de jeugdcommissie. Met behulp van trainers, vrijwilligers en sponsoren hebben wij dit jaar een voetbalkamp gerealiseerd voor de jeugdteams JO11 t/m JO15.

Ik vond het superleuk om het te organiseren en geweldig om te zien hoe de kinderen het naar hun zin hebben gehad. Een geweldig succes is gebleken!

Per september van dit jaar zal ik Hans van de Wal in de functie van secretaris van het bestuur gaan vervangen. Een uitdagende functie, waarin ik nieuwe dingen zal leren en nieuwe mensen zal ontmoeten. Dit sluit perfect aan bij mijn nieuwe carrière switch want na 25 jaar dienstverband in de functies van Office Manager en Manager Customer Support, in een internationaal en technisch bedrijf, start ik binnenkort mijn bedrijf Weidema Business Support. Als freelance Personal Assistant |Office Manager ondersteun en ontlast ik bevlogen ondernemers, die te veel tijd verliezen aan organisatorische- en administratieve regelzaken, waardoor zij zich niet meer volledig kunnen richten op hun corebusiness. Ook voor een tijdelijke vervanging of juist een tijdelijke aanvulling op het office management biedt Weidema Business Support dé oplossing.

Ik hoop een positieve bijdrage te leveren aan het bestuur en daarmee op de dagelijkse gang van zaken bij VVA. Mijn functie van secretaris van de jeugdcommissie is vacant. VVA zoekt hiervoor een opvolger/ster.

Wie van de ouders en/of betrokkenen heeft zin in deze uitdaging en krijgt hiermee de kans om een bijdrage te leveren aan een mooie en gezellige vereniging? Voor vragen kan je contact opnemen met Gijs-Jan Baardman.

Ik wens iedereen een mooi, positief en sportief seizoen. Tot ziens bij VVA!

Vriendelijke groet,

Romy Weidema

Dank je wel Romy voor je toetreding binnen het bestuur van VVA Achterberg en we wensen je veel plezier met je nieuwe functie bij VVA Achterberg.

Het bestuur van VVA Achterberg